Hoved : Filutvidelser : .jsl Fil

.jsl Filutvidelse

Filtype Corel PaintShop Pro Shape Library

Utvikleren Corel
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.JSL alternativnummer

En JSL-fil inneholder et formbibliotek opprettet av versjon 7 av PaintShop Pro, et program som brukes til redigering av bilder og digitale bilder. Den lagrer en eller flere vektorforhåndsinnstilte former, for eksempel en sirkel, firkant, trekant, chatboble eller sommerfugl.

Mer informasjon

JSL-filer ble erstattet av PSPSHAPE-filer i versjon 8 av PaintShop Pro. Imidlertid støttes de fortsatt av versjon 8 og 9 av PaintShop Pro. Hvis du vil importere et JSL-formebibliotek i PaintShop Pro 7, velger du Fil → Importer → Form. Hvis du vil eksportere et JSL-formebibliotek i PaintShop Pro 7, velger du Fil → Eksporter → Skjema eller høyreklikker et bilde og velger Eksporter → Form i hurtigmenyen.

Programmer som åpnes JSL filer
Windows
Corel PaintShop Pro

Om JSL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .jsl er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Corel PaintShop Pro Shape Library Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.