Hoved : Filutvidelser : .ora Fil

.ora Filutvidelse

Filtype 1Oracle Database Configuration File

Utvikleren Oracle
Kategori Database Files
Format Text

Hva er en ORA fil?

Tekstfil som brukes av Oracle Database, et enterprise-level relasjonsdatabasebehandlingssystem (RDBMS); inneholder databasekonfigurasjonsparametere; brukes til å lagre standardinnstillinger for hele systemet og for finjustering av databaseytelsen.

Mer informasjon

Alle parametere i ORA-filer er valgfrie siden Oracle-databasen allerede inneholder standardverdier for de nødvendige parametrene. Parametre kan spesifiseres i hvilken som helst rekkefølge.

Vanlige ORA-filnavn inkluderer init.ora (initialiseringsparametere) og tnsnames.ora (SQL * Nettverksforbindelseskonfigurasjonsfil).

Programmer som åpnes ORA filer

Filtype 2OpenRaster Image File

Utvikleren N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.ORA alternativnummer 2

Bildefil lagret i OpenRaster-formatet, og åpne rastergrafikkformat som støtter flere lag; støtter flere lag og inneholder både bildedata og metadata, inkludert XMP- og EXIF-koder.

Mer informasjon

OpenRaster er designet for å være et standardformat for redigering av kryssplattformer som kan brukes av ethvert grafikkredigeringsprogram. ORA-filer kan inneholde flere bildelag samt justeringslag, lageffekter, laggrupper og lagblandingsalternativer. De kan også inkludere tekst, stier, lagrede valg, lagsmasker og fargeprofilinformasjon.

MERK: OpenRaster-formatet ble utviklet som et alternativ til Adobes .PSD -format, som har strengere bruksretningslinjer.

Programmer som åpnes ORA filer
Windows
GIMP
XnViewMP
Chasys Draw IES
Linux
GIMP
XnViewMP
MyPaint
Nathive
Macintosh
GIMP
XnViewMP

Om ORA filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ora er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OpenRaster Image File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.