Hoved : Filutvidelser : .olm Fil

.olm Filutvidelse

Filtype Mac Outlook Database File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.OLM alternativnummer

Databasefil brukt av Microsoft Outlook for Mac; brukes som programvareets interne format for lagring av e-postmeldinger, kontakter, tidsskrifter, kalenderdata og andre brukerprogramdata.

Mer informasjon

OLM-filer brukes kun av Mac Outlook, og kan ikke åpnes av Windows-versjonen av Outlook fordi Windows-versjonen bruker .PST filer i stedet for OLM-formatet. Hvis du vil åpne OLM-filer i Windows, kan du først konvertere OLM-filen til PST-formatet med og deretter åpne den i Outlook.

MERK: Stellar Phoenix OLM Reparasjonsverktøyet er laget for å reparere korrupte Mac Outlook OLM-filer . Programmet kan hjelpe til med å gjenopprette e-post, kalendere, adressebøker, vedlegg, notater og oppgaver.

Programmer som åpnes OLM filer
Windows
Microsoft Outlook
Aryson OLM to PST Converter
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016
Stellar Phoenix OLM Repair

Om OLM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .olm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mac Outlook Database File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.