Hoved : Filutvidelser : .olk14msgsource Fil

.olk14msgsource Filutvidelse

Filtype Outlook Email Message Data File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.OLK14MSGSOURCE alternativnummer

Datafil opprettet av Outlook for Mac, et e-postprogram som først ble utgitt med Office 2011-pakken; inneholder alle e-postkildedata for en melding referert i en .OLK14MESSAGE -fil; lastet når du ser en bestemt e-postmelding.

Mer informasjon

Mens OLK14MSGSOURCE-filer lagrer e-postmeldingsinnhold, lagrer OLK14MESSAGE-filer bare overskriftsinformasjon. Når du leser e-postmeldingslister, lastes dataene i OLK14MESSAGE-filer, og når du fokuserer på en bestemt e-postmelding, lastes dataene i en OLK14MSGSOURCE-fil. Dette gjør det mulig for programvaren å operere mer effektivt.

Programmer som åpnes OLK14MSGSOURCE filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Om OLK14MSGSOURCE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .olk14msgsource er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Email Message Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.