Hoved : Filutvidelser : .olk14message Fil

.olk14message Filutvidelse

Filtype Outlook Message File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.OLK14MESSAGE alternativnummer

E-postmeldingsfil opprettet av Outlook 2011, et e-post- og kalenderprogram for Mac; inneholder e-postens headerinformasjon, men inneholder ikke e-postens kroppsinnhold, som er lagret i en egen .OLK14MSGSOURCE fil; gjør at programmet kan vise meldingsoversikter mens du surfer på e-post.

Mer informasjon

Når du laster ned ny e-post, oppretter Outlook automatisk lokale kopier av e-postmeldinger i OLK14MESSAGE-filer. Disse filene lagres i underkataloger av [bruker] / Dokumenter / Microsoft User Data / Office 2011 Identiteter / Hovedidentitet / Dataregistre / Meldinger / katalog.

OLK14MESSAGE-filer kan åpnes manuelt ved å dobbeltklikke på dem . Mens de er lagret i et proprietært format, kan du likevel noen ganger se fragmenter av tekst i meldingsfilene ved hjelp av en tekstredigerer som Apple TextEdit.

Programmer som åpnes OLK14MESSAGE filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Om OLK14MESSAGE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .olk14message er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Message File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.