Hoved : Filutvidelser : .odin Fil

.odin Filutvidelse

Filtype Locky Ransomware Encrypted File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.ODIN alternativnummer

En ODIN-fil er en fil kryptert av Locky Virus, en trojansk hest opprettet av cyberkriminelle som er rettet mot Windows-brukere. Den inneholder en brukers fil, for eksempel en .WMV eller .PDF -fil, kryptert med RSA-algoritmen og AES-256-kryptering. ODIN-filer ble utbredt i 2016 og ligner på .LOCKY filer.

Mer informasjon

Locky-viruset er svært farlig skadelig programvare. Det er ofte referert til som ransomware, hvor formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale gjerningsmannen (ved hjelp av bitcoin) for å låse opp filene dine. Viruset er en trojansk hest som vanligvis blir introdusert gjennom en fil som er knyttet til en spam-e-post. Når viruset påvirker datamaskinen din, begynner det å kryptere filene dine, omdøpe dem og kryptere dem. Viruset genererer deretter "_HOWDO_text.bmp", "_HOWDO_text.html" og "_ [2_digit_number] _HOWDO_text.html" filer som inneholder instruksjoner som informerer deg om overtakelsen og hva du trenger å gjøre for å gjenopprette filene dine.

MERK: Det er ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for å effektivt gjenopprette filer kryptert av Locky Virus. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting.

Programmer som åpnes ODIN filer
Windows
System Restore

Om ODIN filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .odin er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Locky Ransomware Encrypted File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.