Hoved : Filutvidelser : .n3r Fil

.n3r Filutvidelse

Filtype Panasonic Security System Video File

Utvikleren Panasonic
Kategori Video Files
Format N/A

.N3R alternativnummer

En N3R-fil er video opprettet av et Panasonic-sikkerhetssystem, som inkluderer WV-ASM200, WV-ASE201, WV-ASE202, WV-ASE203 og WV-ASE204-versjoner. Den inneholder video innspilt av Panasonic-sikkerhetskameraer og lastet ned ved hjelp av sikkerhetssystemstyringsprogramvaren.

Mer informasjon

Panasonic sikkerhetssystemer leveres med styringsprogramvare for å kontrollere systemet. Det medfølgende programmet heter "Operasjonsprogramvare" og krever ditt brukernavn og passord for å logge inn. Programmet lar deg styre tildelte kameraer. Du kan lagre bilder i JPEG-format, skrive ut bilder og velge kameravisninger.

Du kan også laste ned video fra sikkerhetskameraene ved hjelp av programmet "Operasjonsprogramvare". Videoen er lagret i proprietær N3R-format, som kan spilles av "ND_Viewer" -programmet som følger med sikkerhetssystemet. Dette verktøyet lar deg også konvertere N3R-videoen til .MP4 videoformatet, som kan spilles av av en større mengde videospillere.

Programmer som åpnes N3R filer

Om N3R filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .n3r er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Panasonic Security System Video File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.