Hoved : Filutvidelser : .mxt Fil

.mxt Filutvidelse

Filtype ArcGIS Map Template

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.MXT alternativnummer

Geografisk kartmal opprettet av ArcMap, en GIS-kartleggingsapplikasjon som følger med ESRI ArcGIS Desktop; lagrer basisegenskapene til et kart, samt layoutposisjonene og synligheten av verktøylinjer; lar brukerne opprette flere kart fra samme startpunkt.

Mer informasjon

ArcMap bruker en fil med navnet Normal.mxt som standardmal for hvert nytt kart som er opprettet i programvaren. Filen er plassert i \ Dokumenter og Innstillinger \ [bruker] \ Programdata \ ESRI \ Maler \ og kan endres for å opprette en tilpasset standardmal.

Hvis det ikke finnes noen brukerspesifikke Normal.mxt i brukerens maler katalog, søker ArcMap deretter etter filen i ArcGIS \ Bin \ Templates \ installasjonsmappen og kopierer den til brukerens maler katalog.

Programmer som åpnes MXT filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om MXT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mxt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ArcGIS Map Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.