Hoved : Filutvidelser : .mpk Fil

.mpk Filutvidelse

Filtype1Project64 Memory Pack File

Utvikleren Project64
Kategori Spillfiler
Format N/A

Hva er MPK fil?

Controller pak (MemPak) fil for en Nintendo 64 emulator; lagrer data som kan lastes inn i Project64-emulatoren, for eksempel lagrede spill eller brukerinnstillinger; Fungerer det samme som en controller pakke for den faktiske N64 konsollen.

Mer informasjon

Hvis du vil laste inn data fra en MPK-fil, må filen velges ved hjelp av et input-plugin, for eksempel Jabo's input plugin. Dataene lastes deretter automatisk.

Programmer som åpnes MPK filer
Windows
Project64

Filtype2ArcGIS Map Package

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.MPK alternativnummer 2

Pakket kartfil opprettet av ArcMap, et GIS-kartleggingsprogram som følger med ESRI ArcGIS Desktop; lagrer både .MXD fil og alle data for kartet, selv om dataene opprinnelig er plassert på eksterne eller forskjellige steder; brukes til å lagre et konsolidert, selvstendig kart og dele det med en bruker på et annet sted.

Mer informasjon

For å lage en kartpakke laster ArcMap ned alle data og kombinerer den deretter med MXD-filen i den resulterende MPK-filen. Dette er nyttig for visning av kart uten å ha tilgang til dataforbindelsene som kreves for å vise kartinnholdet.

Hvis du vil pakke ut en MPK-fil, drar du filen til ArcMap eller høyreklikker filen og velger "Pakke ut." " Som standard blir kartpakker hentet til \ [bruker] \ Documents \ ArcGIS \ Packages \ katalogen.

MERK: MPK-filer ble introdusert med ArcGIS versjon 10 og er ikke kompatible med tidligere versjoner av programvaren.

Programmer som åpnes MPK filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om MPK filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .mpk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ArcGIS Map Package, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.