Hoved : Filutvidelser : .mp4.infovid Fil

.mp4.infovid Filutvidelse

Filtype Parrot AR Drone and Gyro Flyer Video

Utvikleren N/A
Kategori Video Files
Format N/A

.MP4.INFOVID alternativnummer

Transitional video format opprettet av ulike modeller av Parrot AR Drone og Gyro Flyer, en radiostyrd flygende quadcopter helikopter bygget av det franske selskapet Parrot; mp4.infovid-filer opprettes fordi papegøye-iOS-opptaksprogrammet registrerer til ett format, og konverterer det til .MP4 så snart opptaksprosessen er stoppet.

Mer informasjon

Hvis denne video konvertering avbrytes, enten av brukeren som forlater flyprogrammet før opptaket er ferdig, droneens batteri går flatt, eller hvis dronekrasjet lander, vil videoene ikke blitt konvertert og forbli i Den originale formatstatusen.

Produsentens tips i et slikt scenario er å ikke røre eller endre navn på disse midlertidige filene, men bare slå på AR.Drone 2. Plugg inn USB-pinnen og videofiler blir behandlet på nytt kort tid.

Programmer som åpnes MP4.INFOVID filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Corel VideoStudio
Microsoft Windows Video
DVDVideoSoft Free MP4 Video Converter
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Eltima Elmedia Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om MP4.INFOVID filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mp4.infovid er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Parrot AR Drone and Gyro Flyer Video Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.