Hoved : Filutvidelser : .mmz Fil

.mmz Filutvidelse

Filtype MiraMon Compressed Map File

Utvikleren CREAF and UAB
Kategori GIS Files
Format Zip

.MMZ alternativnummer

Komprimert kartfil opprettet med MiraMon, et program for å lage, vise og spørre kart som er utviklet samarbeidende av Senter for økologisk forskning og skogbruk (CREAF) og Universitetet i Barcelona (UAB); inneholder både raster og vektor grafisk kartdata; kan også inneholde dokumenter, medier og andre filer knyttet til kartene.

Mer informasjon

MMZ-filer kan åpnes med MiraMon eller med deres gratis program MiraMon Universal Map Reader. Disse programmene kan brukes til både visning og kjøring av søk på kart som finnes i MMZ-filer. MiraMon kan også brukes til å opprette og redigere kart. For å få tilgang til forskjellige lag av kartene som er lagret i en MMZ, må den først komprimeres til en .MMM fil.

Programmer som åpnes MMZ filer

Om MMZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mmz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype MiraMon Compressed Map File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.