Hoved : Filutvidelser : .mmf Fil

.mmf Filutvidelse

Filtype 1Meal-Master Recipe File

Utvikleren Episoft Systems
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en MMF fil?

Oppskrift lagret i Meal-Master-formatet, et standard oppskriftsformat støttet av flere forskjellige oppskriftsprogrammer; lagrer oppskriftens ingredienser og relatert informasjon i et vanlig tekstformat.

Mer informasjon

Mange oppskriftsprogrammer lar deg eksportere oppskrifter som MMF-filer ved hjelp av Fil → Eksporter. Den resulterende MMF-filen kan deretter åpnes i et annet program som støtter MMF-formatet.

For å importere en MMF-fil i MacGourmet, følg disse trinnene:

MERK: Meal-Master format ble først brukt av Meal-Master, et DOS-basert oppskriftsprogram.

Programmer som åpnes MMF filer
Windows
Cookbook Wizard
Macintosh
Mariner MacGourmet Deluxe

Filtype 2Synthetic Music Mobile Application File

Utvikleren Yamaha
Kategori Audio Files
Format N/A

.MMF alternativnummer 2

Yamaha SMAF lydfilformat laget for mobile enheter; Vanligvis brukes til ringetoner for mobiltelefoner, men støtter også visning av tekst og grafikk. kan opprettes fra .WAV eller .MID filer ved hjelp av Yamaha SMAF Tools.

Mer informasjon

Addtional informasjon om SMAF-formatet, samt verktøy for å lage og spille SMAF-filer, er tilgjengelig fra Yamahas SMAF Global-nettsted.

Programmer som åpnes MMF filer

Filtype 3Microsoft Message File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

.MMF alternativnummer 3

E-postmeldingsformat som brukes av Windows NT Mail-klienten; inneholder en samling e-postmeldinger opprettet eller mottatt med Windows NT Mail; plassert i katalogen "C: \ Winnt35 \" og som navnet "[brukernavn] .mmf" som standard.

Mer informasjon

MERK: Outlook Express er ikke laget for å lese MMF-filer. Du kan imidlertid importere dem til Microsoft Exchange som en personlig informasjonshop ( .PST ) filer, og deretter importere meldingene til Outlook Express.

Programmer som åpnes MMF filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Exchange Server
Microsoft NT Mail
Macintosh
Microsoft Outlook

Om MMF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mmf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Microsoft Message File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.