Hoved : Filutvidelser : .mailstationery Fil

.mailstationery Filutvidelse

Filtype Apple Mail Stationery File

Utvikleren Apple
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.MAILSTATIONERY alternativnummer

E-postbrevpapirfil opprettet og brukt av Mail, et e-postprogram buntet med OS X; inneholder filer som utgjør en skrivesettdesign, for eksempel .JPG , .PNG og .HTML filer, sammen med .STRINGS filer og en .PLIST -fil som beskriver designen.

Mer informasjon

E-post kommer med en rekke standard MAILSTATIONERY-filer, som hver inneholder et design du kan sette inn i din e-postmelding. For å sette inn et brevpapirdesign, velg ikonet "Brevpapir" øverst til høyre i meldingsvinduet og velg design. Du kan også lage ditt eget tilpassede brevpapirdesign ved å åpne en ny melding, lage ditt design, og deretter velge Arkiv → Lagre som skrivesaker ...

Programmer som åpnes MAILSTATIONERY filer
Macintosh
Apple Mail

Om MAILSTATIONERY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mailstationery er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Apple Mail Stationery File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.