Hoved : Filutvidelser : .plist Fil

.plist Filutvidelse

Filtype Mac OS X Property List File

Utvikleren Apple
Kategori Settings Files
Format N/A

.PLIST alternativnummer

En PLIST-fil er en innstillingsfil, også kjent som en "egenskapsfil", som brukes av macOS-applikasjoner. Den inneholder egenskaper og konfigurasjonsinnstillinger for ulike programmer.  PLIST-filer er formatert i XML og basert på Apples Core Foundation DTD.

Mer informasjon

PLIST-filen åpnes i Apple Xcode 9

PLIST-filer kan lagres i en tekst eller et binært format. De tekstbaserte dokumentene og kan redigeres med en tekstredigerer. Men de bør vanligvis ikke redigeres av brukeren, siden de er modifisert av deres respektive programmer etter behov.

Eiendomslistefiler som følger med programmer, kan opprettes og redigeres av utvikleren ved hjelp av Apples Property List Editor, som følger med Apple Developer Tools. De kan også åpnes og redigeres ved hjelp av et tredjeparts PLIST-redigeringsprogram.

MERK: Du kan konvertere PLIST-filer mellom XML og binære formater ved hjelp av plutil-kommandolinjeverktøyet:

Felles PLIST filnavn

Info.plist - Den primære eiendomslisten for Mac OS X-applikasjoner, som ligger i / Innhold / katalog av en .APP bunt. For å se denne filen, høyreklikk en applikasjonsfil, velg "Vis pakkeinnhold", og åpne mappen Innhold.

Programmer som åpnes PLIST filer
Macintosh
Apple Xcode
Fat Cat PlistEdit Pro
PrefEdit
Night Productions Pref Setter
Late Night Property List Tools
Apple plutil

Om PLIST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .plist er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mac OS X Property List File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.