Hoved : Filutvidelser : .lyr Fil

.lyr Filutvidelse

Filtype1ArcView Layer File

Utvikleren ESRI
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er LYR fil?

Inneholder informasjon tilgjengelig i ArcViews lagegenskaper dialogboksen; kan inkludere symboler, skjerminnstillinger, tilknyttede tabelldetaljer, definisjonsspørsmål, merkingsegenskaper og annotasjonsvisningseiendommer.

Mer informasjon

LYR-filer ligner på Legend ( .AVL ) -filer, men kan inneholde mye mer informasjon og lagres i binærformat i stedet for som tekstfil.

Programmer som åpnes LYR filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype2bestIMAGE Design File

Utvikleren Stork Prints Austria (spgprints)
Kategori CAD Files
Format Binary

.LYR alternativnummer 2

Lagret dokument som brukes av spgprints 'bestIMAGE-programvare; kan inkludere både bitmapbilder og vektorbaserte illustrasjoner; brukes til tekstil- og grafisk industri og er i stand til å lagre alle data for opprettelse av utskriftsformer samt digital bulktrykk.

Mer informasjon

LYR-filer lagrer høy presisjon L * a * b fargeverdier av separasjoner og kan lagre bulkutskriftssimuleringsdata samt produksjonsdata for å lage utskriftsformer via lasergraver / exposer CAM-maskiner fra spgprints.

Programmer som åpnes LYR filer

Om LYR filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .lyr er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype bestIMAGE Design File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.