Hoved : Filutvidelser : .lpk Fil

.lpk Filutvidelse

Filtype1Tecplot Layout Package

Utvikleren Tecplot
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er LPK fil?

Visualiseringspakke opprettet av Tecplot, et vitenskapelig visualiseringsprogram; lagrer et plottlayout ( .LAY file) samt dataene som kreves for å generere visualiseringene; nyttig for katalogisering av bilder eller lage store dokumenter.

Mer informasjon

Du kan lagre Tecplot-layouter til LAY-filer, men disse filene angir bare hvordan du skal vise data og ikke inkludere dataene selv. Derfor kan du pakke både oppsettet og dataene til en enkelt synlig fil ved hjelp av LPK-formatet.

Programmer som åpnes LPK filer
Windows
Tecplot 360
Linux
Tecplot 360
Macintosh
Tecplot 360

Filtype2ArcGIS Layer Package

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.LPK alternativnummer 2

GIS-datafil som brukes av ArcGIS Desktop, en kartlegging og visualisering programvarepakke; inneholder et kartlag og dets data som kan importeres til et annet kart eller kloden; brukes til å dele selvstendige kartlag med andre; kan lastes opp til ArcGIS Online-tjenesten for deling over Internett.

Mer informasjon

LPK-filer kan brukes av både ArcMap og ArcGlobe, som er inkludert som en del av ArcGIS Desktop-programvaren.

Programmer som åpnes LPK filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om LPK filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .lpk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ArcGIS Layer Package, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.