Hoved : Filutvidelser : .loc Fil

.loc Filutvidelse

Filtype 1GPS Location File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en LOC fil?

Standard GPS-plasseringsformat som inneholder veipunkter og tilhørende data; kan brukes til å lagre lagrede steder og interessepunkter (POIer); støttet av DeLorme Topo og andre GPS / kartleggingsprogrammer.

Mer informasjon

LOC-filer ligner .GPX filer, men lagres i et annet format.

Programmer som åpnes LOC filer
Windows
Blue Marble Geographics Global Mapper
TopoGrafix EasyGPS
DeLorme Topo USA

Filtype 2TrackMania Locator File

Utvikleren N/A
Kategori Spillfiler
Format Text

.LOC alternativnummer 2

Locator-fil brukt av TrackMania racing spill; inneholder en nettadresse som direkte kobler til tilpasset innhold, for eksempel biler, skinn, horn og avatarer du bruker i spillet.

Mer informasjon

LOC-filen brukes av TrackMania-spill for å overføre innhold fra en direkte nedlastingsserver til deg eller en annen spiller. Når du går med i et spill, kan andre spillere laste ned ditt tilpassede innhold fra nettadressen i stedet for å gå gjennom et P2P-nettverk (Peer-to-peer), som gjør at spillerne kan laste ned innholdet ditt raskere og spare båndbredde.

Du kan opprette en LOC-fil med hvilken som helst tekstredigerer. Gå til mappen som inneholder innholdet du vil dele, høyreklikk, velg Ny → Tekstdokument. Navngi deretter filen samme navn som innholdsfilen du lager LOC-filen for (example.zip blir example.zip.loc) og lagre den i samme mappe. Du kan da sette inn nettadressen til filverten som er vert for innholdet ditt i LOC-filen. Verten må støtte direkte nedlasting, som er når verten aktiverer umiddelbar filnedlasting så snart du besøker nettadressen.

Programmer som åpnes LOC filer

Om LOC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .loc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype TrackMania Locator File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.