Hoved : Filutvidelser : .key Fil

.key Filutvidelse

Filtype 1Software License Key File

Utvikleren N/A
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en KEY fil?

En KEY-fil er en generisk filtype som brukes av ulike programmer når du registrerer juridiske kopier av programvaren. Den kan lagres i et vanlig tekstformat, men inneholder vanligvis en form for kryptert nøkkelstreng som godkjenner kjøpet og registrerer programvaren.

Mer informasjon

Siden KEY-filer brukes av ulike programvareprodukter, vil ingen enkelt program kunne åpne dem. I stedet må du vite hvilket program en KEY-fil tilsvarer for å kunne bruke den til å registrere programvaren.

Programmer som åpnes KEY filer
Windows
Used by various programs

Filtype 2LightWave License File

Utvikleren NewTek
Kategori Misc Files
Format N/A

.KEY alternativnummer 2

Programvareregistreringsfil som brukes av LightWave, et profesjonelt 3D-renderingsprogram; lagrer den 16-sifrede lisensnøkkelen og lar brukerne få en lovlig kopi av programvaren.

Mer informasjon

For LightWave 10 lagres lisenser i følgende kataloger:

Windows:

[bruker] \. NewTek \ LightWave \ 10.0 \ licenses \

Mac OS X:

[bruker] / Bibliotek / Application Support / NewTek / LightWave / 10.0 / lisenser /

Programmer som åpnes KEY filer
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Filtype 3Security Key

Utvikleren N/A
Kategori System Files
Format N/A

.KEY alternativnummer 3

En nøkkelfil er en fil som brukes til å inneholde registreringsinformasjon eller en sikkerhetskode for et program. Det opprettes ofte når programmet er registrert og vanligvis lagret i programmets applikasjonsmappe eller systemvalgsmappen.

Programmer som åpnes KEY filer
Windows
Various programs that save registration information
Macintosh
Various programs that save registration information

Filtype 4Keynote Presentation

Utvikleren Apple
Kategori Data Files
Format Zip

.KEY alternativnummer 4

En nøkkelfil er en presentasjon opprettet av Apple Keynote, et macOS (OS X) og iOS-program som brukes til å lage presentasjoner. Den inneholder lysbilder som kan inneholde tekst, bilder, figurer, diagrammer, tabeller, overganger, lyd, video og notater. KEY-filer lagres i Mac OS X-pakkeformatet og lagrer også .XML data som brukes av presentasjonen.

Mer informasjon

KEY-filen åpnes i Apple Keynote 7

Keynote er en av Apples tre produktivitetsprogrammer som utgjør iWork sammen med Pages and Numbers . Disse programmene er Apples versjoner av de mer populære PowerPoint-, Word- og Excel-programmene, som er utviklet av Microsoft og tilgjengelig i Office-pakken. IWork-appene er utviklet for macOS og iOS, men kan også nås med en nettleser på en Mac eller PC via iCloud.

Keynote-presentasjoner kan brukes til akademiske, forretningsmessige eller personlige formål. Du kan velge å starte presentasjonen fra en av maler som følger med programmet eller fra grunnen av. Når du er ferdig med å lage presentasjonen, kan du dele den direkte fra enheten eller gjennom Keynote Live.

Du kan også eksportere en nøkkelpresentasjon til et annet format som .PDF , .HTML , QuickTime .M4V video eller som .JPEG , .PNG eller .TIFF bilde. Hvis du trenger å åpne den i Keynote '09 eller tidligere, kan du også eksportere det i det formatet. Men det mest nyttige eksportalternativet er i PowerPoint-formatet, enten .PPTX eller .PPT .

Programmer som åpnes KEY filer
Macintosh
Apple Preview
Apple Keynote

Filtype 5Keyboard Definition File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

.KEY alternativnummer 5

Definerer tastaturgenveier eller tastaturoppsett for forskjellige språk; kart nøkler til forskjellige tegn for forskjellige språk; lagrer egendefinerte hurtigtaster for enkelte programmer; brukt av operativsystemer for tastaturoppsett.

Programmer som åpnes KEY filer
Windows
Software Entire Connection
Programs that support custom keyboard shortcuts
Macintosh
Programs that support custom keyboard shortcuts

Om KEY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .key er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Keyboard Definition File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.