Hoved : Filutvidelser : .ini Fil

.ini Filutvidelse

Filtype 1Windows Initialization File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format Text

Hva er en INI fil?

En INI-fil er en konfigurasjonsfil som brukes av Windows-programmer for å initialisere programinnstillingene. Den inneholder seksjoner for innstillinger og preferanser (avgrenset av en streng i firkantede parenteser) med hver seksjon som inneholder ett eller flere navn og verdi parametere.

Mer informasjon

INI-filer kan redigeres med en vanlig tekstredigerer, men bør vanligvis ikke redigeres eller endres av vanlige brukere. INI-filer ble delvis erstattet av registerdatabasen i Windows 95. Mer nylig har de også blitt erstattet av XML-filer.

Felles INI filnavn

desktop.ini - En skjult fil i Windows-mapper som lagrer visningsalternativer for den aktuelle mappen. Denne filen kan spesifisere et bilde som brukes til mappeikonet, samt utseendealternativer for filer i mappen. Det kan ignoreres, men hvis du sletter desktop.ini-filen, kan Windows generere en ny. Mac OS X .DS_STORE filer tjener en tilsvarende hensikt.

Programmer som åpnes INI filer
Windows
Microsoft Windows
Microsoft Notepad
Richardson EditRocket
Microsoft WordPad
Microsoft Office
Microsoft Word
Linux
Richardson EditRocket
Macintosh
Richardson EditRocket
Microsoft Office
Parallels Desktop for Mac

Filtype 2Symbian OS Configuration File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

.INI alternativnummer 2

Konfigurasjonsfil som lagrer innstillinger og brukerinnstillinger for Symbian-operativsystemet og installerte applikasjoner; ligner på INI-filer som brukes av Windows, og bør vanligvis ikke åpnes manuelt.

Mer informasjon

MERK: Symbian INI-filer kan redigeres med en tekstredigerer for å endre bestemte innstillinger. Hvis du endrer INI-filen, kan det imidlertid føre til at operativsystemet eller andre programmer ikke fungerer som de skal. Derfor må du sikkerhetskopiere filen og bare redigere filen hvis du vet nøyaktig hva du skal legge til eller endre.

Programmer som åpnes INI filer

Filtype 3Gravis UltraSound Bank Setup File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

.INI alternativnummer 3

Inneholder innstillinger for en Gravis UltraSound lydbank ( .FFF fil) samt patchfiler brukt av Gravis lydkort.

Programmer som åpnes INI filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Gravis GIPC (Gravis to InterWave Patch Converter)

Filtype 4Finale Preferences File

Utvikleren MakeMusic
Kategori Data Files
Format Text

.INI alternativnummer 4

Fil laget av Finale, et musikknotasjonsprogram; inneholder Finale programinnstillinger for å tilpasse arbeidsmiljøet; Innstillingene inkluderer dialogbokser, menyinnstillinger og skriftstiler; forhåndsinnstilt i Finale, men kan redigeres enten gjennom innstillingsdialogvinduer eller manuelt.

Mer informasjon

INI-filer er delt inn i 9 seksjoner: [Innstillinger] [MIDI] [Utvidelser] [Innstillinger] [Farger] [Kromatiske stavebord] [Paletter] [Hurtige taster] [Kataloger]

Programmer som åpnes INI filer
Windows
MakeMusic Finale
Macintosh
MakeMusic Finale

Om INI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ini er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Finale Preferences File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.