Hoved : Filutvidelser : .ind Fil

.ind Filutvidelse

Filtype 1Adobe InDesign Document

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format N/A

Hva er en IND fil?

Dokument opprettet med InDesign, et profesjonelt utskrift og digitalt oppsettprogram; kan inkludere formatert tekst, koblinger, bilder og annet innebygd media; støtter flere sider og sidetransisjoner.

Mer informasjon

InDesign-dokumenter bruker filtypen .INDD , men enkelte dokumenter kan bli lagret med bare ".ind" -utvidelsen for å overholde Windows-standardkonvensjonen for utvidelse av tre bokstaver.

Programmer som åpnes IND filer
Windows
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Filtype 2Memory Stick Formatting File

Utvikleren Sony
Kategori Misc Files
Format N/A

.IND alternativnummer 2

Fil som er lagt på et Memory Stick-mediekort når det er formatert med en Sony-enhet; kalt "MEMSTICK.IND" og er opprettet av Sony PlayStation Portable (PSP), Sony digitale kameraer og andre Sony-enheter når du formatterer en Memory Stick.

Mer informasjon

Noen Sony-enheter, for eksempel digitale videokameraer, kan lage en ekstra fil med navnet "MSTK_PRO.IND" for Memory Stick Pro-mediekort.

Programmer som åpnes IND filer
Windows
Not meant to be opened manually

Om IND filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ind er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Memory Stick Formatting File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.