Hoved : Filutvidelser : .indd Fil

.indd Filutvidelse

Filtype Adobe InDesign Document

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.INDD alternativnummer

En INDD-fil er et profesjonelt sidelayout-prosjekt laget med Adobe InDesign. Den inneholder informasjon om sideformatering, sideinnhold, koblede filer, stiler og fargeprøver. INDD-filer brukes ofte til å lage og formatere bøker, magasiner, aviser, flygeblad og brosjyrer.

Mer informasjon

INDD-filen åpnes i Adobe InDesign CC 2019

INDD-filen er hovedfilen som er knyttet til InDesign. Når du lagrer et sidelayoutprosjekt, opprettes INDD-filen av InDesign for å lagre prosjektet.

Du kan opprette en INDD-fil i InDesign ved å velge Arkiv → Nytt → Dokument.

Du kan åpne en INDD-fil ved å dobbeltklikke på INDD-filen eller velge Arkiv → Åpne ....

InDesign-dokumenter kan også åpnes med InCopy, Adobes profesjonelle skrivprogram. De kan importeres til QuarkXpress ved hjelp av ID2Q-plugin.

MERK: Korrupte INDD-filer kan åpnes og repareres av Stellar Phoenix InDesign Repair. Programmet er utformet for å reparere egenskaper som lag, hyperlinks, bilder, tekst og animasjon kryssreferanser.

Programmer som åpnes INDD filer
Windows
QuarkXPress
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Macintosh
QuarkXPress
Adobe InDesign
Adobe InCopy
Stellar Phoenix InDesign Repair

Om INDD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .indd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe InDesign Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.