Hoved : Filutvidelser : .imd Fil

.imd Filutvidelse

Filtype1GIS Image Metadata File

Utvikleren N/A
Kategori GIS Files
Format N/A

Hva er IMD fil?

GIS-fil som inneholder geografisk informasjon for et tilsvarende rasterbilde, for eksempel en GeoTIFF ( .TIF ); kan lagre koordinasjonsplasseringsinformasjon så vel som referert rasterbilde; kartlegger GIS-bilder på ekte verdens geografi.

Programmer som åpnes IMD filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ERDAS IMAGINE

Filtype2ImageDisk Disk Image File

Utvikleren N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.IMD alternativnummer 2

En IMD-fil inneholder et diskbilde av en diskett, som også kalles diskett. Den lagrer en eksakt kopi av diskbildet på disketten og inneholder informasjon om diskformatet. IMD-filer opprettes typisk av ImageDisk, et MS-DOS-basert diskbildingsverktøy som brukes til å arkivere og gjenopprette ulike diskettformater.

Mer informasjon

ImageDisk kan lage IMD-filer fra en rekke diskettformater, men de må være kompatible med PC 765 diskettkontrollere og stasjoner. Mens IMD-filer vanligvis opprettes av ImageDisk, kan de også opprettes og manipuleres av pyImageDisk.

Programmer som åpnes IMD filer

Filtype3Microsoft VisioModeler File

Utvikleren Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.IMD alternativnummer 3

Fil opprettet av VisioModeler, et eldre Microsoft-program som brukes til å lage diagrammer; brukes til lagring av objektmodellmodelleringsmodeller (ORM); brukes til forretningsdata modellering og dokumentasjon formål.

Programmer som åpnes IMD filer
Windows
Microsoft Visio
Microsoft VisioModeler

Om IMD filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .imd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Microsoft VisioModeler File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.