Hoved : Filutvidelser : .hwdt Fil

.hwdt Filutvidelse

Filtype Thinkfree Office NEO Word Template

Utvikleren Hancom
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.HWDT alternativnummer

En HWDT-fil er en mal opprettet av Word, et tekstbehandlingsprogram som er inkludert i ThinkFree Office NEO-pakken. Den inneholder layouter og innstillinger for et dokument, som inkluderer temaer, skrifter, former, bilder og tekst. HWDT-filer brukes som en basislinje for å lage flere dokumenter med samme formatering.

Mer informasjon

HWDT-filen åpnes i Hancom Thinkfree Office NEO Word

Når du lagrer et dokument i Word, oppretter programmet .DOCX filen til lagre informasjonen som standard. Du kan imidlertid også velge å lagre dokumentet som en .DOC , .TXT , .PDF eller .ODT fil i stedet for en DOCX-fil. Hvis du vil bruke en dokumentlayout og innstillinger for fremtidige dokumenter, kan du lagre dokumentet som en HWDT-mal. HWDT-filer er praktiske for å lage dokumenter som forretningsplaner, CVer, brosjyrer eller nyhetsbrev.

Word er en av tre programmer tilgjengelig i ThinkFree Office NEO-pakken, som ligner Microsoft Office-pakken. Følgende programmer er inkludert i Thinkfree Office NEO:

Programmer som åpnes HWDT filer

Om HWDT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .hwdt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Thinkfree Office NEO Word Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.