Hoved : Filutvidelser : .hgt Fil

.hgt Filutvidelse

FiltypeSRTM Elevation Data File

Utvikleren N/A
Kategori GIS Files
Format Binary

.HGT alternativnummer

GIS-datafil lagret i Shuttle Radar Topography Mission (SRTM) format; inneholder globale høydedata fanget under NASA-romoppdrag; kan inneholde opptil en bue-sekunders oppløsning; brukes til å analysere jordens topografi og for å generere topografiske bilder.

Mer informasjon

Noen data i det opprinnelige SRTM datasettet mangler på grunn av grenser for romoppdrag. Disse områdene er referert til som "tomrom". Det er gjort anstrengelser for å fylle ut de manglende hullene ved hjelp av interpoleringsmetoder. For eksempel skapte National Geospatial Intelligence Agency (NGA) "Versjon 2" og "Versjon 2.1" datasett, som inkluderer endrede data. Derfor kan noen nedlastede HGT-filer inneholde interpolerte data.

HGT-filer er kalt med lengde- og breddegradskoordinater. For eksempel inneholder N00W177.hgt data for en breddegrad (00-01 nord) og en lengdegrad (177-178 vest).

MERK: "HGT" -forlengelsen er en forkortelse for " høyde. "

Programmer som åpnes HGT filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Safe Software FME Desktop
DG SRTM Void Killer
SRTMFill
VTBuilder
Linux
DG Terrain Viewer

Om HGT filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .hgt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SRTM Elevation Data File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.