Hoved : Filutvidelser : .hdd Fil

.hdd Filutvidelse

Filtype Parallels Desktop Hard Disk File

Utvikleren Parallels
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.HDD alternativnummer

Virtual harddisk opprettet av Parallels Desktop virtualiseringsprogramvare; lagrer dataene for en virtuell maskinens harddisk (du kan tenke på den som inneholder Windows C: \ -stasjonen for Windows VMs); brukes til å laste opp VM-filene når VM er startet.

Mer informasjon

HDD-filer lagres innenfor .PVM virtuelle maskinfiler. For å finne din HDD-fil, høyreklikk PVM-filen og velg "Vis pakkeinnhold." Mappen som åpnes har en HDD-fil med samme filnavn prefiks som PVM-filen.

For å gjenopprette filer i en HDD-fil manuelt, monterer du først HDD-filer manuelt med Parallels Mounter, et program som følger med Parallels Skrivebord (ligger i / Bibliotek / Paralleller /). Høyreklikk HDD-filen og velg Åpne med → Parallels Mounter.app.

MERK: Eldre versjoner av HDD-filer fra Parallels Desktop versjon 2 kan åpnes av Oracle VM VirtualBox.

Programmer som åpnes HDD filer
Macintosh
Parallels Desktop for Mac

Om HDD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .hdd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Parallels Desktop Hard Disk File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.