Hoved : Filutvidelser : .pvm Fil

.pvm Filutvidelse

Filtype 1Parallels Virtual Machine

Utvikleren Parallels
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hva er en PVM fil?

En PVM-fil er en virtuell maskin opprettet med Parallels Desktop emuleringsprogramvare. Den inneholder innholdet på en harddisk og minne som brukes til å laste inn et Windows-operativsystem (eller annet støttet operativsystem) på en Macintosh-datamaskin.

Mer informasjon

PVM-filer kan monteres som en harddisk ved å høyreklikke på ikonet i Finder og velge Åpne med > Parallels Mounter. Innholdet i en PVM-fil kan også vises ved å høyreklikke på filen og velge "Vis pakkeinnhold."

Programmer som åpnes PVM filer
Macintosh
Parallels Desktop for Mac
VMware Fusion

Filtype 2Photo Video Manifest File

Utvikleren OSTA
Kategori Text Files
Format XML

.PVM alternativnummer 2

Indeksfil som brukes til å organisere samlinger av digitalt innhold; utviklet av Optical Storage Technology Association (OSTA) som en del av Music / Photo / Video (MPV) -standarden; formatert i XML.

Mer informasjon

PVM-filer kan genereres av ulike digitale medieenheter som skrivere og digitale kameraer. De kan leses av ethvert program som støtter PVM-format.

Programmer som åpnes PVM filer
Windows
OSTA MPV Reader, Writer, or Player
HP Image Zone
Visual MIBrowser
Macintosh
HP Image Zone

Filtype 3HP Photo Album

Utvikleren HP
Kategori Misc Files
Format N/A

.PVM alternativnummer 3

Digitalt fotoalbum laget med HP digitalkamera programvare; inneholder en liste over bilder importert fra et HP digitalkamera; ofte kalt "album.pvm" eller "index.pvm;" brukes av HP Image Zone Express, som er blitt erstattet av Photosmart-programvaren.

Programmer som åpnes PVM filer
Windows
HP Image Zone Express

Om PVM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pvm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype HP Photo Album Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.