Hoved : Filutvidelser : .gsd Fil

.gsd Filutvidelse

Filtype 1General Station Description File

Utvikleren PROFIBUS & PROFINET International
Kategori Text Files
Format XML

Hva er en GSD fil?

ASCII-tekstkonfigurasjonsfil som brukes til PROFIBUS DP (Decentralized Peripherals) eller PA (Process Automation) enheter; inneholder søkeord og konfigurasjonsinformasjon skilt av linjeskift; kan opprettes med en tekstredigerer, PROFIBUS GSD Editor eller et annet verktøy som støtter PROFIBUS.

Mer informasjon

PROFIBUS (Process Field Bus) er et sett med datanettverksprotokoller som brukes av nettverkstilkoblede enheter i automatisert produksjon. GSD-filer beskriver enhetskommunikasjonsfunksjoner som muliggjør kontroll og interoperabilitet mellom sensorer, motorer, brytere, aktuatorer og andre komponenter på et PROFIBUS-nettverk.

Generelle stasjonsbeskrivelsesfiler bruker også disse språkspesifikke utvidelsene:

Programmer som åpnes GSD filer
Windows
Microsoft Notepad
Notepad++
PROFIBUS GSD Editor
PROCENTRIC ProfiTrace
OMRON CX-Profibus
Siemens SIMATIC Manager

Filtype 2Graphtec Vector Graphics File

Utvikleren Graphtec
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.GSD alternativnummer 2

Vector grafikkbildeformat utviklet av Graphtec; brukes til å lage skjæremaler for Craft ROBO og Wishblade og craft cutters; kan lage design som brukes til håndverk, for eksempel lim, laminater, silkeskjermskjerm og andre trykte motiver.

Mer informasjon

GSD-filer støttes også av Accugraphic Klic-N-Kut utklippsbearbeidsmaskiner. Cutting Master ROBO plugin for Adobe Illustrator lar programmet plotte direkte til kutteren eller plotteren, men lar ikke Illustrator lese GSD-filer.

Programmer som åpnes GSD filer
Windows
Xyron Wishblade Software
Graphtec ROBO Master
Accugraphic Klic-N-Kut Studio
Easy Cut Studio
Macintosh
Easy Cut Studio

Om GSD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gsd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Graphtec Vector Graphics File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.