Hoved : Filutvidelser : .gpf Fil

.gpf Filutvidelse

Filtype 1Gecko Patch File

Utvikleren Nuke
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en GPF fil?

Fil som brukes av Gecko OS, et program som brukes til å laste Nintendo Wii-spill og bruke juksekoder; inneholder data og logikk som endrer spillinnhold ofte brukt av tredjeparts homebrew utviklere for å lage juksekoder; Vanligvis opprettet med hex editor-programmer.

Mer informasjon

MERK: GPF-filer brukes på Nintendo Wii-systemer som har blitt "softmodded", noe som betyr at de har blitt endret fra sin opprinnelige tilstand til andre formål enn de som er beregnet av produsenten. Wii softmod-prosessen støttes ikke av Nintendo.

Programmer som åpnes GPF filer
Windows
Gecko OS

Filtype 2GRAVITY Ragnarok Online Patch File

Utvikleren Gravity Interactive
Kategori Spillfiler
Format Binary

.GPF alternativnummer 2

Patch-fil som brukes av Ragnarok Online, et massivt multiplayer online rollespill (MMORPG); inneholder spilldata som brukes til å oppdatere programvaren; kan lastes ned av spillklienter for automatisk å bruke feilrettinger og installere utvidelsespakker for spillinnhold.

Programmer som åpnes GPF filer

Filtype 3Geosoft Project File

Utvikleren Geosoft
Kategori GIS Files
Format Binary

.GPF alternativnummer 3

GIS-prosjektfil opprettet av Geosoft-programvareprodukter som Oasis Montaj 6 og senere; lagrer alle prosjektfiler og organiserer dem brukes til å administrere geospatiale data fra forskjellige kilder, for eksempel databaser, kart og flate filer.

Mer informasjon

Geosoft 5 og tidligere brukte utvidelsen .GWS for prosjektfiler, som ble kalt "Geosoft Workspaces." GWS-filer kan importeres til nyere versjoner av programvaren og konverteres til GPF-filer.

Programmer som åpnes GPF filer

Filtype 4Grant Agreement Preparation Form

Utvikleren European Commission
Kategori Data Files
Format Binary

.GPF alternativnummer 4

Dokument opprettet i Grant Agreement Preparation Forms (GPF) format; inneholder prosjektinformasjon for kontraktsforberedelse, inkludert en tittel, startdato, varighet, beskrivelse, nøkkelord, deltakere og annen juridisk informasjon; brukes til prosjektforhandlinger med EU-kommisjonen.

Mer informasjon

PTF-skjemaer kreves av EU-kommisjonen for å produsere tilskuddsavtaler. De kan opprettes ved hjelp av GPF Editor, et program som brukes til å forberede og elektronisk bytte GPF-filer.

Programmer som åpnes GPF filer

Om GPF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gpf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Grant Agreement Preparation Form Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.