Hoved : Filutvidelser : .gpd Fil

.gpd Filutvidelse

Filtype 1Generic Printer Description File

Utvikleren Microsoft
Kategori Text Files
Format Text

Hva er en GPD fil?

Tekstfil som beskriver en skriver til Windows-operativsystemet når du skriver ut med Unidrv (Universal Printer Driver); bruker GPD-språket til å beskrive en skriver som gir ulike typer informasjon, inkludert: skriverattributter, skriverkommandoer, skriverfunksjoner, skriveralternativer, skriverskriftbeskrivelser og betingede utsagn.

Mer informasjon

Alle GPD-filoppføringer ser slik ut:

* EntryName: EntryValue {GPD_FileEntry, GPD_FileEntry, ...}

EntryName følger stjernen og er alltid et forhåndsdefinert søkeord som Unidrvs GPD-parser gjenkjenner .

Et eksempel på en GPD-fil ser slik ut:

* Funksjon: Orientering {     * Navn: "Orientering"     * DefaultOption: Portrett     * Alternativ: Portrett        {         * Navn: "Portrett"        * Kommando: CmdSelect         & Co.  & Co.  & Co.  {             * Bestilling: DOC_SETUP.7             * Cmd: "& l0O"         }     } }

Programmer som åpnes GPD filer
Windows
Microsoft Windows

Filtype 2Graphic PhotoDefiner Image File

Utvikleren RGB Light
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.GPD alternativnummer 2

Bildeformat utviklet av RGB Light for bruk med PhotoDefiner; inkorporerer lossless bildekomprimering som bruker "new light reference organization" på triplet RGB "teoretisk tilnærming; kan komprimere bilder mer enn .GIF eller .PNG formater.

Programmer som åpnes GPD filer
Windows
RGB Light PhotoDefiner Free Viewer
Kandalu PhotoK Win
Macintosh
Kandalu KandaluLite
Kandalu PhotoK

Filtype 3Gamer Profile Data File

Utvikleren Microsoft
Kategori Spillfiler
Format Text

.GPD alternativnummer 3

En GPD-fil er en gamer-profildatafil som brukes av Xbox 360 for å lagre informasjon om en bruker, inkludert hans innstillinger, spill av spill, prestasjonsoppføringer for hvert spill som spilles og eventuelle prestasjonsbilder. Den lagres i Xbox Database Format (XDBF), som er et containerformat for lagring av Xbox-filer og -registre. GPD-filer genereres fra statistikk, nærvær og prestasjon (SPA) -filer som er innebygd i spillpakker når en bruker spiller spillet.

Mer informasjon

Du kan mod et spill ved å redigere GPD-filen som er tilknyttet spillet, vanligvis Black Ops eller Borderlands 2. Dette lar deg låse opp spillfunksjoner du tidligere ikke hadde. For å erstatte eller injisere en GPD-fil, flytt profilen din fra en Xbox 360 HDD til en USB-flash-stasjon og koble stasjonen til en datamaskin som kjører Windows med verktøyene Horizon eller Modio modding installert:

Hvert spill har en unik tittel-ID som brukes til å navngi sin korrelerende GPD-fil. Filnavnet er en sekvens av tall og bokstaver. Du kan åpne GPD-filen med en hex-editor, for eksempel HxD eller HEXplorer, og redigere hex-koden.

Felles GPD filnavn

5454087c.gpd - Borderlands 2 GPD filnavn.

4d5307e6.gpd - Halo 3 GPD filnavn.

41560855.gpd - Call of Duty: Svart Ops GPD filnavn .

Programmer som åpnes GPD filer

Om GPD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gpd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Gamer Profile Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.