Hoved : Filutvidelser : .glox Fil

.glox Filutvidelse

Filtype Microsoft Office SmartArt Graphics Layout File

Utvikleren Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format Zip

.GLOX alternativnummer

En GLOX-fil er en grafikkfil som brukes av Microsoft Office-produktivitetsprogrammer for å formidle informasjon og ideer i presentasjoner, diagrammer og dokumenter. Den inneholder layout og stiler for en grafikk og inneholder plassholdere for å sette inn tekst. GLOX-filer bruker Open XML-formatering, som er det samme formatet som brukes til .DOCX , .XLSX og .PPTX filer.

Mer informasjon

Mens GLOX-filer brukes av Microsoft Office, kan de ikke åpnes direkte ved hjelp av Fil → Åpne ... -menyen. I stedet kan SmartArt-grafikken nås fra SmartArt-verktøyet, som er tilgjengelig i Office 2007 og senere.

Tilpasset SmartArt-grafikk kan lastes ned fra nettstedet Microsoft Office Online. De lastes ned som .CAB filer som hver inneholder en GLOX-fil.

GLOX-filer må plasseres i mappen "SmartArt Graphics" for å få tilgang til Microsoft Office. Kataloget varierer avhengig av operativsystemet, men ligner på følgende bane i programdatamappen:

\ Microsoft \ Templates \ SmartArt Graphics \

Programmer som åpnes GLOX filer
Windows
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft Office 2016
Macintosh
Microsoft Office

Om GLOX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .glox er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Microsoft Office SmartArt Graphics Layout File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.