Hoved : Filutvidelser : .cwt Fil

.cwt Filutvidelse

Filtype 1Cakewalk SONAR Template

Utvikleren Cakewalk
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en CWT fil?

Mal opprettet av Cakewalk SONAR, en digital lyd arbeidsstasjon (DAW) program; inneholder pre- eller brukerdefinerte innstillinger; brukes til redigering av musikk og lydprøver; Inkluderer innstillinger for forskjellige lydeffekter som innmatingsvindu / pan, volum, tempo og høyttalerutganger.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette din egen mal med CWT-utvidelsen, tilpasser du innstillingene, velger Fil → Lagre eller Lagre som ..., navn filen, velg lagringsstedet (eller legg det som standardplassering i programmet mappe), klikk på rullegardinmenyen Lagre som type, velg "Mal," og klikk Lagre.

For å åpne CWT-filen, velg Fil → Åpne ..., naviger til CWT-filen, eller klikk på "Gå til mappe" rullegardinmenyen og velg "Malfiler" hvis du lagret filen på standardplasseringen i programmappen, og klikk på Åpne.

Programmer som åpnes CWT filer
Windows
Cakewalk SONAR

Filtype 2ChordWizard Template

Utvikleren ChordWizard Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.CWT alternativnummer 2

Mal brukt av Songtrix, et program som brukes til å lære om og lage musikk; lagrer innstillingene til en rapportdesign for å opprettholde en konsistent visuell stil når du skriver ut rapporter; inkluderer symboldannelse, dimensjonering, farger, fonter, sporvalg og justeringsdata.

Mer informasjon

Maler brukes til utforming av tre forskjellige rapporttyper, som er Staff Sheet, Lyric Sheet og Chord Street. Hver rapporttype har en annen samling innstillinger, slik at malene er inkompatible med ulike rapporter.

Du kan lagre en rapportdesignmal ved å velge Arkiv → Skriv ut ... og klikke Lagre ... under i «Maler» -delen. Malen filen kan lagres hvor som helst, men skal lagres i mappen "Maler" i programkatalogen for å være lett tilgjengelig for bruk.

MERK: Songtrix er tilgjengelig i bronse, sølv og gullutgaver , som er rettet mot nybegynnere, mellomliggende og avanserte brukere.

Programmer som åpnes CWT filer
Windows
ChordWizard Songtrix

Filtype 3ClarisWorks Texture File

Utvikleren ClarisWorks
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.CWT alternativnummer 3

Fil opprettet av ClarisWorks, et program som brukes til tekstbehandling, regnearkredigering og tegning; inneholder teksturer referert av tegnefunksjonen i ClarisWorks.

Mer informasjon

MERK: ClarisWorks ble AppleWorks i 1998. AppleWorks ble da oppløst i Apples iWork Suite. Den siste oppdateringen til AppleWorks kom i januar 2004 med versjon 6.2.9 for Mac.

Programmer som åpnes CWT filer
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Om CWT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cwt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ClarisWorks Texture File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.