Hoved : Filutvidelser : .g2m Fil

.g2m Filutvidelse

Filtype GoToMeeting Recording File

Utvikleren Citrix Systems
Kategori Video Files
Format N/A

.G2M alternativnummer

En G2M-fil er et midlertidig opptak laget av GoToMeeting, et profesjonelt videokonferanseprogram. Den inneholder en opptak av en videosesjon. G2M-filer må konverteres til en .MP4 (Windows og Mac versjoner), .WMV (kun Windows-versjon) eller .MOV (kun Mac-versjon) -fil for å kunne vises.

Mer informasjon

Når du avslutter en GoToMeeting-økt, åpnes programmets "Opptakshåndtering" automatisk, som lar deg konvertere G2M-filen til MP4-, WMV- og MOV-formatene. Hvis den ikke åpnes automatisk i Windows-versjonen, høyreklikker du tusenfrydikonet i systemstatusfeltet og velger Konverter opptak. Hvis den ikke åpnes i Mac-versjonen, velger du GoToMeeting → Innstillinger → Opptak i Finder-menyen. G2M-filen kan ikke spilles til den er konvertert.

Programmer som åpnes G2M filer

Om G2M filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .g2m er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype GoToMeeting Recording File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.