Hoved : Filutvidelser : .env Fil

.env Filutvidelse

Filtype 1Adobe Dictionary Data File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en ENV fil?

Fil som brukes av Adobe-produkter, for eksempel Acrobat og Illustrator; inneholder informasjon for en ordbok, som kan brukes til stavekontroll i applikasjonen; ofte sett med andre ordlistefiler ( .CLX og .LEX filer), som sammen utgjør den generelle ordlisten.

Programmer som åpnes ENV filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator

Filtype 2Now Contact Envelope Template

Utvikleren Now Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.ENV alternativnummer 2

Konvoluttmaler opprettet av nå kontakt, et program som organiserer kontaktinformasjon og daglige aktiviteter; inneholder et malutskriftsoppsett for konvolutten din; forhåndsdefinerte alternativer inkluderer "Baronial 2," "Kunngjøring A-2," "Kommersiell 5," og "Vykort".

Mer informasjon

For å lage ENV-filen, velg Definer → Skriv ut maler → Konvolutter ..., velg "+" -knappen øverst til høyre, navn malen, og klikk OK. Du vil da kunne redigere maloppsettet og dens dimensjoner. Klikk på OK når du er ferdig.

Velg mappen du vil skrive ut fra, velg Arkiv → Skriv ut maler ..., velg mal fra rullegardinmenyen "Maltype" og klikk OK.

Programmer som åpnes ENV filer
Macintosh
Now Contact

Filtype 3Vue Environment File

Utvikleren E-on Software
Kategori Settings Files
Format Text

.ENV alternativnummer 3

Programinnstillingsfilen som brukes av E-on Vue, et 3D-scenemodelleringsprogram; inneholder systemmiljøparametere og andre variabler; kan brukes til å spesifisere individuelle eller gruppemaskinegenskaper når det gjøres store scener på flere datamaskiner.

Programmer som åpnes ENV filer
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Filtype 4WordPerfect Environment

Utvikleren Corel
Kategori Settings Files
Format N/A

.ENV alternativnummer 4

Brukt av Corel WordPerfect til å lagre vindu og palettposisjoner og andre innstillinger; kan lagres av brukeren for å lagre forskjellige palettoppsett, kjent som miljøer.

Programmer som åpnes ENV filer
Windows
Corel WordPerfect

Om ENV filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .env er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype WordPerfect Environment Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.