Hoved : Filutvidelser : .clx Fil

.clx Filutvidelse

Filtype 1Standard Dictionary File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er en CLX fil?

Ordlistefil som brukes av ulike programvareprodukter, inkludert Adobe Acrobat, Adobe Illustrator, Adobe InDesign og Nemetschek VectorWorks; inneholder en ordliste som brukes av stavekontrollen; brukes til stavekontroll dokumenter mot standard ordbok ord.

Mer informasjon

CLX-filer brukes til å støtte flere språk. Eksempler er den amerikanske engelske ordboken ssceam2.clx, den brasilianske portugisiske ordboken sscepb2.clx og den britiske engelske ordboken sscebr2.clx.

Programmer som åpnes CLX filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Inspiration Software Inspiration
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Nemetschek Vectorworks

Filtype 2Ceelox SecureMail Secure Message

Utvikleren Ceelox
Kategori Encoded Files
Format N/A

.CLX alternativnummer 2

Sikker e-postmelding lagd med Ceelox SecureMail, et e-post krypteringsprogram; krypterer tekst, bilder og vedlegg med en statlig klasse AES 256-bit blokkering.

Mer informasjon

Ceelox SecureMail støtter biometrisk autentisering (for eksempel fingeravtrykkskanning) samt tofaktorautentiseringsmoduser (fingeravtrykk og passordsikkerhet).

MERK: For å åpne CLX-filer må brukerne registrer deg på SecureMail-webområdet, som gir mulighet til å installere SecureMail lokalt. Kun registrerte og autentiserte SecureMail-brukere kan dekryptere SecureMail CLX-filer som sendes uttrykkelig til dem.

Programmer som åpnes CLX filer
Windows
Microsoft Outlook
Ceelox SecureMail
Macintosh
Microsoft Outlook

Om CLX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .clx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Ceelox SecureMail Secure Message Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.