Hoved : Filutvidelser : .egc Fil

.egc Filutvidelse

Filtype EximiousSoft GIF Creator Document

Utvikleren EximiousSoft
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.EGC alternativnummer

Prosjektfil opprettet av EximiousSoft GIF Creator, et program som brukes til å lage GIF-animasjoner; inneholder prosjektet ditt, som inkluderer eventuelle redigeringer og effekter du har brukt på bildene dine.

Mer informasjon

For å lage en EGC-fil må du ha programmet EximiousSoft GIF Creator åpent. Når du er i programmet, gå til diskettikonet øverst til venstre, klikk på det, og EGC-filalternativet vil være standardfilalternativet. Navngi filen din og lagre den. Du kan også gå til programikonet øverst til venstre, klikke på det og velge Lagre. Gi det navnet og klikk på Lagre. Når dokumentet er opprettet, vises det på stedet du valgte å lagre det.

Du kan eksportere bilderammer fra EGC-filen til en rekke filtyper, inkludert .GIF , .JPG , .PNG , .BMP og .PSD . Du kan gjøre dette ved å klikke på programikonet øverst til venstre og deretter velge Eksporter bilderammer, deretter ønsket filtype.

Programmer som åpnes EGC filer

Om EGC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .egc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype EximiousSoft GIF Creator Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.