Hoved : Filutvidelser : .ecw Fil

.ecw Filutvidelse

Filtype1Enhanced Compression Wavelet Image

Utvikleren ERDAS
Kategori Raster Image Files
Format Binary

Hva er ECW fil?

Komprimert bilde opprettet i formatet Enhanced Compression Wavelet (ECW), som ble utviklet av Earth Resource Mapping, men er nå eid og vedlikeholdt av ERDAS; lagrer et bilde designet for bruk med geospatial data.

Mer informasjon

ECW-filer brukes ofte til å lagre bilder og satellitt kartprojeksjoner. De støtter 1 til 8-bits kontinuerlig bildedata per lag opptil 255 bånd.

Programmer som åpnes ECW filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ACD Systems Canvas
IrfanView
Blue Marble Geographics Global Mapper
Safe Software FME Desktop
ERDAS IMAGINE
TatukGIS Viewer
Linux
QGIS

Filtype2EclipseCrossword Word List File

Utvikleren Green Eclipse
Kategori Spillfiler
Format Text

.ECW alternativnummer 2

En ECW-fil inneholder et kryssord opprettet av EclipseCrossword, et program som brukes til å generere kryssord. Den inneholder et kryssord, som inkluderer hvert ord med anelse og om det er nede eller på tvers. ECW-filer inkluderer også tittelen, forfatteren, opphavsretten og brevbredden og puslespillets høyde.

Mer informasjon

Du kan åpne ECW-filer i EclipseCrossword. Programmet er imidlertid kun tilgjengelig for Windows. Hvis du kommer over en ECW-fil i MacOS, kan du åpne ECW-filen med en tekstredigerer siden filen er lagret i vanlig tekst.

Du kan skrive ut kryssord som er lagret i ECW-filer og lagre dem som nettsider i EclipseCrossword . Du kan også publisere ECW-puslespill som .RTF , .WMF , .EPS filer.

Programmer som åpnes ECW filer

Om ECW filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .ecw er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype EclipseCrossword Word List File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.