Hoved : Filutvidelser : .dpx Fil

.dpx Filutvidelse

Filtype 1Digital Picture Exchange File

Utvikleren SMPTE
Kategori Raster Image Files
Format Binary

Hva er en DPX fil?

Kodak raster-bildeformat som brukes til å overføre filmbilder til et digitalt medium uten tap av kvalitet; også referert til som en "Digital Moving Picture Exchange Bitmap;" Eksporteres ofte som en rammesekvens som inneholder en serie stillbilder.

Mer informasjon

DPX-formatet ble opprinnelig utviklet av Kodak, men ble deretter forbedret og publisert av SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers), som nå opprettholder filformatet. DPX-filer ligner .CIN filer, det opprinnelige Kodak-formatet, men de inneholder tilleggsinformasjon i filoverskriften.

Programmer som åpnes DPX filer
Windows
Adobe Photoshop
XnViewMP
Adobe SpeedGrade
MAGIX VEGAS
Chaos Group Pdplayer
Natron
Linux
XnViewMP
Chaos Group Pdplayer
Natron
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Adobe Photoshop
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter
Adobe SpeedGrade
Blackmagic Design Fusion for Mac
Chaos Group Pdplayer
Natron
Autodesk Smoke 2018

Filtype 2VASCO DIGIPASS File

Utvikleren Vasco Data Security International
Kategori Data Files
Format Binary

.DPX alternativnummer 2

Fil som brukes av VASCO-programvaren for å sikre godkjenning av programmer og brukere over et nettverk; inneholder en samling tokens samt passordparametere som svarlengde, utfordringslengde og opplåsingsinformasjon.

Mer informasjon

DPX-filer er installert på en server der Vasco-programvaren er lokalisert. Etter installasjon bruker brukerne et sikkerhetstoken i tillegg til deres påloggingsinformasjon for å godkjenne tilgangen til de eksterne applikasjonene.

DPX-filer brukes vanligvis i forretningsapplikasjoner for å sikre autentisering av brukere og mobile enheter fra eksterne steder. De brukes ofte i nettbank, e-handel og online regjeringsapplikasjoner.

Programmer som åpnes DPX filer
Windows
VASCO DIGIPASS
VASCO VACMAN
VASCO aXsGUARD
VASCO IDENTIKEY
VASCO DIGIPASS Pack

Filtype 3DrawPlus Template

Utvikleren Serif
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DPX alternativnummer 3

Vector bildemal laget av DrawPlus, et grafikkredigeringsprogram; inneholder samme informasjon som en .DPP tegningsfil, men brukes som en mal for å lage flere tegninger fra samme startpunkt.

Programmer som åpnes DPX filer

Om DPX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dpx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype DrawPlus Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.