Hoved : Filutvidelser : .dem Fil

.dem Filutvidelse

Filtype1Video Game Demo File

Utvikleren Valve
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er DEM fil?

En DEM-fil er en spillreplayfil opprettet av ulike førstepersonsskytespill og mest populært av Counter-Strike (støttet av Valve's Source-spillmotor). DEM-filer brukes til å spille inn en spillers perspektiv i et enkelt- eller multiplayer-spill, som deretter kan deles med andre.

Mer informasjon

Hvis du vil spille en Counter-Strike DEM-fil i Windows, må du først plassere den i katalogen cstrike \ installasjon. Deretter starter Counter-Strike og åpner konsollvinduet. Fra konsollvinduet, skriv viewdemo demoname, hvor "demoname" er filnavnet uten ".dem" -tillägget.

DEM-filer brukes også av Hexen II, Quake og Unreal Tournament. Imidlertid kan filene bare spilles av i spillet som demoen ble opprettet for.

MERK: DEM-filer opprettet av Source-motorspill, for eksempel Counter-Strike, kan åpnes i VirtualDub for å spille av videorammen sekvens og registrer den til andre utgangsformater, for eksempel .AVI . Det er en størrelsesbegrensning på 2 GB for AVI-videoer laget av Valves kildemotor. Du kan installere Apple QuickTime-komponenten for å kode inn .H264 codec for å unngå størrelsesbegrensningen.

Programmer som åpnes DEM filer
Windows
Epic Games Unreal Tournament
VirtualDub
id Software Hexen 2
Macintosh
Epic Games Unreal Tournament
Valve Counter-Strike

Filtype2Digital Elevation Model

Utvikleren USGS
Kategori GIS Files
Format N/A

.DEM alternativnummer 2

Inneholder kartdata med høydeinformasjon; brukt av US Geological Survey.

Programmer som åpnes DEM filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Voxler
TatukGIS Viewer
MicroMouse AccuTrans 3D
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Om DEM filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .dem er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Digital Elevation Model, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.