Hoved : Filutvidelser : .ddm Fil

.ddm Filutvidelse

Filtype Alpha Five Data Dictionary Memo File

Utvikleren Alpha Software
Kategori Developer Files
Format N/A

.DDM alternativnummer

Fil opprettet av Alpha Five, en IDE som gjør det mulig for brukere å utvikle web-, desktop- og mobilapplikasjoner; inneholder tabellobjekter som rapportdesign, lagrede operasjoner og layouter alt i memoformat, som .FPT fil; koblet til en .DDD -fil som inneholder koden for feltreglene, designene, etc. som er lagret i DDD-filen.

Mer informasjon

DDM-filen holder styr på hver gang du lager en redigering til en operasjon eller layout for et bord. Så jo flere redigeringer du lager, jo større blir DDM-filen.

For hver tabell du lager i Alpha Five, vil en DDM, DDD og .DDX fil opprettes. Disse filene utgjør tabelldataboken for en .DBF fil. Ordboken lagrer spørringer, lagret verktøyinnstillinger og layouter. Det refereres av Alpha Five for å overvinne begrensninger av DBF-filen. DDM-filer bør holdes med DDD og DDX Data Dictionary-filene for at Alpha skal finne alle elementene og deres brikker.

MERK: I 2013 ble Alpha Five Alpha Anywhere.

Felles DDM filnavn

[Navn på bordet ditt] .ddm - Når et bord er opprettet, vil DDM-filen bli opprettet med samme navn som bordet ditt.

Programmer som åpnes DDM filer

Om DDM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ddm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Alpha Five Data Dictionary Memo File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.