Hoved : Filutvidelser : .ddd Fil

.ddd Filutvidelse

Filtype 1GLBasic 3D Data File

Utvikleren Dream Design Entertainment
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hva er en DDD fil?

Fil som brukes av GLBasic, et program som brukes til å utvikle kryssplattform programvare med BASIC programmeringsspråket; sparer vertikaler av et 3D-objekt og kan gjengis som en del av en 3D-animasjon eller som en statisk gjenstand i et GLBasic-program.

Programmer som åpnes DDD filer

Filtype 2Alpha Five Data Dictionary File

Utvikleren Alpha Software
Kategori Developer Files
Format N/A

.DDD alternativnummer 2

Ordlistefil opprettet av Alpha Five, en IDE som gjør det mulig for brukere å utvikle web-, skrivebords- og mobilprogrammer; inneholder en liste over alle elementene som er lagt til i .DBF filen; elementer inkluderer browses, rapporter, lagrede operasjoner, bokstaver og skjema design; Fungerer på samme måte som DBF-filformatet, da det er en tabell knyttet til en .DDM memo-fil som DBF-filen er koblet til .FPT memo-filen.

Mer informasjon

Et eksempel på forholdet mellom DBF, DDD og DDM-filer: La oss si at vi opprettet en feltregel i DBF-filen kalt "Rule". En plate blir da opprettet i DDD-filen med Rule i navnetfeltet, FRUL i typefeltet (fordi det er en feltregel), og kode i memo-feltet som refererer til den faktiske koden i DDM-filen.

For hver tabell du lager i Alpha Five, vil en DDM, DDD og .DDX fil opprettes. Disse filene utgjør tabelldataboken for en DBF-fil. Ordboken lagrer spørringer, lagret verktøyinnstillinger og layouter. Det refereres av Alpha Five for å overvinne begrensninger av DBF-filen. DDD-filer bør holdes med DDM og DDX Data Dictionary-filene for at Alpha skal finne alle elementene og deres brikker.

MERK: I 2013 ble Alpha Five Alpha Anywhere.

Felles DDD filnavn

[Navn på bordet ditt] .ddd - Når et bord er opprettet, vil DDD-filen bli opprettet med samme navn som ditt bord.

Programmer som åpnes DDD filer

Om DDD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ddd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Alpha Five Data Dictionary File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.