Hoved : Filutvidelser : .cub Fil

.cub Filutvidelse

Filtype 1Analysis Services Cube File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er en CUB fil?

Datafil opprettet av Analysis Services, en komponent av Microsoft SQL Server; lagrer en "kube", som er en samling av strukturerte data eksportert fra en datakilde; inkluderer dataskjemaet samt selve dataene; Brukes ofte til å utføre analyse av analyse av online analytisk behandling (OLAP).

Mer informasjon

Analyse Tjenester kuber kan nås fra en levende kilde ved hjelp av SQL Server PivotTable Service komponent. Kubefiler kan også brukes til offline analyse i Microsoft Excel. For eksempel kan OLAP-kuber generert fra Analysis Services åpnes og analyseres i Excel og lagres som kubefiler uten nett.

Programmer som åpnes CUB filer
Windows
Microsoft Office
Microsoft SQL Server
Macintosh
Microsoft Office

Filtype 2ISIS Cube File

Utvikleren USGS
Kategori GIS Files
Format Binary

.CUB alternativnummer 2

GIS-bildefil opprettet av ISIS (Integrated Software for Imagers and Spectrometers), en programvarepakke som brukes til å behandle satellittbilder fra NASAs planetariske oppdrag; lagrer en terning, som er et tredimensjonalt bilde som inneholder akser for "prøver", "linjer" og "bånd".

Mer informasjon

ISIS-kubefiler brukes til bildebehandling og for generering av geologiske overflatebilder for jorden.

MERK: ISIS ble utviklet av USGS (Geological Survey).

Programmer som åpnes CUB filer
Linux
USGS ISIS

Filtype 3Gaussian Cube File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Text

.CUB alternativnummer 3

Gaussian kube format opprettet av cubegen og cubman programmer inkludert med Gaussisk distribusjon; lagrer volumetriske egenskaper, for eksempel antall atomer, X-, Y- og Z-koordinater av opprinnelsesgitterpunkter.

Mer informasjon

Gaussisk er et elektronisk strukturprogram som brukes til å beregne volumetriske egenskaper som elektrondensiteter og elektrostatisk potensial. I tillegg til ".cub" -utvidelsen bruker applikasjonen den vanligste filtypen ".cube" for å lagre data i kubeformatet.

Programmer som åpnes CUB filer
Windows
NWChem
Linux
NWChem
Macintosh
NWChem

Om CUB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cub er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Gaussian Cube File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.