Hoved : Filutvidelser : .ctf Fil

.ctf Filutvidelse

Filtype1WhereIsIt Catalog File

Utvikleren Robert Galle
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er CTF fil?

Inneholder en katalog over en mediesamling; kan omfatte CD-ROMer, DVDer, lyd-CDer, harddisker, flyttbare stasjoner, nettverksstasjoner og andre lagringsmedier som er anerkjent av Windows.

Programmer som åpnes CTF filer
Windows
WhereIsIt

Filtype2PSP Custom Theme File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format N/A

.CTF alternativnummer 2

En CTF-fil inneholder et tilpasset tema som brukes av Sony PlayStation Portable (PSP), en håndholdt spillkonsoll. Den lagrer egendefinerte temainnstillinger og inneholder .BMP bakgrunnsbilde og forhåndsvisningsbilde og .PNG ikon som vises i PSP-grensesnittet. CTF-filer tillater PSP-brukere å lage egne temaer for sine PSP-enheter.

Mer informasjon

CTF-filer kan kun brukes på en PSP hvis enheten har det tilpassede .PRX CXMB plugin installert. Hvis det ikke er plugin installert, vil PSP ikke kunne laste inn temaet.

Programmer som åpnes CTF filer
Windows
Used by the Sony PSP with the CXMB plugin installed
Linux
Used by the Sony PSP with the CXMB plugin installed
Macintosh
Used by the Sony PSP with the CXMB plugin installed

Filtype3Content Transformation File

Utvikleren ECMG
Kategori Misc Files
Format N/A

.CTF alternativnummer 3

Inneholder transformasjonsinformasjon som brukes til å konvertere filmetadata til et annet format eller en struktur; ofte brukt til innholdsdefinisjon ( .CDF ) filer.

Mer informasjon

CTF-filer kan brukes til å transformere flere filer med forskjellige strukturer i et konsolidert format. Dette gjør det mulig å laste inn masse eller overføre mange filer samtidig.

Programmer som åpnes CTF filer
Windows
ECMG FileMatica

Filtype4AVG Update Control File

Utvikleren AVG Technologies
Kategori Misc Files
Format N/A

.CTF alternativnummer 4

Oppdater filformat som brukes til oppdatering av AVG antivirus- og sikkerhetsprogramvare; kan lastes ned ved hjelp av AVG TCP Server eller AVGINET Lite-programmene, som laster ned nye oppdateringer etter hvert som de blir tilgjengelige; kan installeres ved hjelp av AVGs Auto Update-funksjon.

Mer informasjon

Hvis CTF-filer blir ødelagt, kan det tilsvarende AVG-programmet ikke bli oppdatert. Dette problemet kan løses ved å kjøre AVGs deleteupdatefiles.exe-verktøy eller ved manuelt å fjerne CTF-filene og laste ned oppdateringene på nytt. Disse filene kalles vanligvis avginfoavi.ctf og avginfowin.ctf og lagres i mappen \ ProgramData \ avg8 \ update \ download.

Programmer som åpnes CTF filer
Windows
AVG AntiVirus
AVG Internet Security

Om CTF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .ctf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AVG Update Control File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.