Hoved : Filutvidelser : .cryptra Fil

.cryptra Filutvidelse

FiltypeCryptra Encrypted File

Utvikleren BMB Software
Kategori Encoded Files
Format Binary

.CRYPTRA alternativnummer

Kryptert fil opprettet av Cryptra, et program som brukes til å sikre data sendt via e-post; inneholder en fil som ble kryptert ved hjelp av en av mange tilgjengelige One Time Pad-tastene (OTP) på en CD (eller .ISO image) med programvaren.

Mer informasjon

CRYPTRA-filer brukes til å sende filer sikkert som e-postvedlegg. Når de er mottatt, må de dekrypteres ved hjelp av både Cryptra-programvaren og OTP-CD-en som ble brukt til å kryptere filene. Derfor, for å kunne kryptere og dekryptere en CRYPTRA-fil, må både avsender og mottaker ha Cryptra-programvaren installert og en kopi av nøyaktig samme OTP-CD som ble brukt til kryptering.

Hver OTP-CD utstyrt med Cryptra inkluderer muligheten til å kode inntil 9 600 filer, hver med opptil 64 KB i størrelse. Større filer kan krypteres ved hjelp av flere taster sammen. Siden OTP-koder bare skal brukes en gang, tilbyr BMB Software en tjeneste for å gi brukere ekstra OTP-CDer.

Programmer som åpnes CRYPTRA filer

Om CRYPTRA filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .cryptra er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cryptra Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.