Hoved : Filutvidelser : .chart Fil

.chart Filutvidelse

Filtype Guitar Rhythm Chart File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.CHART alternativnummer

En CHART-fil er en datafil som brukes av ulike gitarrytme videospill, som Phase Shift, Clone Hero, Guitar Hero: Aerosmith og Frets on Fire. Den inneholder spillfunksjoner som fritt plasserte notater, hendelser, øvelsesmodus-seksjoner og stjernekraftfraser.

Mer informasjon

CHART-filen åpnes i Moonscraper Chart Editor 1.2

De fleste gitarrytmegamers vil ikke møte CHART-filen, med mindre de ønsker å endre notater eller lag din egen. Hvis du vil endre notater, kan du åpne og redigere CHART-filer ved hjelp av FeedBack og Moonscraper Chart Editor.

Du kan også bruke en tekstredigerer, for eksempel Notisblokk eller TextEdit, siden CHART-filen er lagret i vanlig tekst.  Denne metoden er imidlertid ikke like praktisk som alternativene FeedBack og Moonscraper Chart Editor, som gir et grensesnitt for å endre notatene. I en CHART-fil representerer N et notat, og S representerer en stjernekraftfras.

MERK: Du kan importere CHART-filer til Guitar Hero III: Legends of Rock og Guitar Hero: Aerosmith ved hjelp av Guitar Hero Three Control Panel (GHTPC).

Programmer som åpnes CHART filer
Windows
Microsoft Notepad
FeedBack
Moonscraper Chart Editor
Frets on Fire
Phase Shift
Clone Hero
Guitar Hero Three Control Panel

Om CHART filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .chart er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Guitar Rhythm Chart File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.