Hoved : Filutvidelser : .cfs Fil

.cfs Filutvidelse

Filtype1Lucene Compound Index File

Utvikleren Apache
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er CFS fil?

Fil som brukes av Lucene, et tekstsøkemotorbibliotek skrevet i Java; brukes til å lagre flere indeksfiler i et enkelt sammensatt arkiv; muliggjør enklere styring av indeksen, men kan utføre litt langsommere.

Mer informasjon

MERK: Fra og med versjon 1.4 bruker Lucene standard CFS-filer.

Programmer som åpnes CFS filer
Linux
Lucene

Filtype2CFS Console File

Utvikleren Zaplots
Kategori Data Files
Format Binary

.CFS alternativnummer 2

Program som brukes av CFS Console, et konsollprogram som brukes til å installere programmer utviklet av Zaplots; inneholder et program som kan kjøres i CFS-konsollen; Vanligvis brukt for å laste Zaplots-spill.

Programmer som åpnes CFS filer
Windows
Zaplots CFS Console

Filtype3Compact File Set Archive

Utvikleren Pismo Technic
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.CFS alternativnummer 3

Komprimert containerfil opprettet i Compact File Set (CFS) format, et åpent format utviklet av Pismo Technic; lagrer data ved å bruke en redusert implementering av .ISO disc image standard; brukes til lagring av CD- og DVD-diskbilder, samt for å lage programvareutdelinger og store komprimerte filarkiver.

Mer informasjon

CFS-filer ble designet for å være enklere å lese enn ISO-filer, noe som kan være vanskelig å lese på grunn av det store spekteret av lagrede lagringsalternativer i ISO-spesifikasjonen. Siden CFS-filer er kompatible med ISO-filstandarden, kan de leses av mange eksisterende ISO-applikasjoner.

MERK: CFS-formatet er basert på følgende standarder: ISO-9660, Joliet Extensions, ISO-9660 : 1999, Compact ISO.

Programmer som åpnes CFS filer

Om CFS filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .cfs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Compact File Set Archive, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.