Hoved : Filutvidelser : .car Fil

.car Filutvidelse

Filtype 1Car Explorer Data File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en CAR fil?

Datafil brukt av Car Explorer, et program designet for å vise informasjon om forskjellige bilmodeller; lagret i formatet for eXtensible Car Description (XCD), en standardisert spesifikasjon for lagring av bildata; inkluderer informasjon som merke og modell, år, pris, fysiske dimensjoner og relaterte bilder.

Mer informasjon

Ved design lagrer CAR-filer informasjon om alle modellene for ett merke (eller selskap) fra ett år. Bilfiler distribueres ofte som samlinger, eller et arkiv som inneholder flere CAR-filer i komprimert format.

MERK: Car Explorer-programmet er ikke lenger tilgjengelig.

Programmer som åpnes CAR filer
Windows
Car Explorer

Filtype 2Brew Component Application Resource File

Utvikleren Qualcomm
Kategori Developer Files
Format Text and Binary

.CAR alternativnummer 2

Komponentapplikasjonsressurs (CAR) -fil som brukes av programmer utviklet med for Brew Mobile Platform (MP); beskriver eiendeler som er tilgjengelige for et utførende program; kompilert til en binær .BAR fil som er lastet når et program kjøres.

Mer informasjon

Programressurser i de eldre BREW 3.x og 4.x utviklingsprogrammene bruker .BRX utvidelsen. BRX-filer har imidlertid blitt avskrevet med utgivelsen av Brew MP. Du kan konvertere BRX-filer til CAR-filer ved hjelp av Brew MP SDK.

MERK: Brew MP SDK er faktisk en serie programmer og plug-ins. For eksempel inneholder SDK Brew MP-utviklingsplugin for Microsoft Visual Studio, Adobe Flash og Eclipse.

Programmer som åpnes CAR filer

Filtype 3Gary Gadget Car File

Utvikleren Viva Media
Kategori Spillfiler
Format Text

.CAR alternativnummer 3

Arkiv opprettet av Gary Gadget: Building Cars, et barnespill som lar brukerne designe, bygge og kjøre biler; inneholder bil delenummer for den brukerdefinerte lagrede bilen; inkluderer medaljer vunnet med bilen.

Mer informasjon

MERK: Bilfiler er plassert i Autos-mappen i spillets katalog. Dessverre er Viva Media Gary Gadget: Building Cars-programmet ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes CAR filer
Windows
Viva Media Gary Gadget: Building Cars
Macintosh
Viva Media Gary Gadget: Building Cars

Filtype 4CAR Archive

Utvikleren N/A
Kategori Compressed Files
Format N/A

.CAR alternativnummer 4

Komprimert arkiv opprettet av CAR filkomprimeringsprogramvare

Programmer som åpnes CAR filer
Windows
CAR Archiver or CAR Compressor

Om CAR filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .car er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype CAR Archive Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.