Hoved : Filutvidelser : .brx Fil

.brx Filutvidelse

Filtype 1BREW Application Resource File

Utvikleren Qualcomm
Kategori Developer Files
Format N/A

Hva er en BRX fil?

Utdatert programressursfil som brukes av eldre BREW 3.x og 4.x programmer for mobilprogramutvikling; inneholder beskrivelser av eiendeler som brukes av søknaden; erstattet av det nyere .CAR formatet.

Mer informasjon

Brew MP SDK erstattet BREW som den nyeste utviklingsverktøyet til Brew-mobilplattformen. Brew MP SDK inkluderer frittstående programmer, samt plug-ins for Eclipse, Microsoft Visual Studio og Adobe Flash.

MERK: BRX-filer kan oppdateres til CAR-formatet ved hjelp av Brew MP SDK.

Programmer som åpnes BRX filer

Filtype 2Beam Report Document

Utvikleren Systeam
Kategori Text Files
Format Binary

.BRX alternativnummer 2

Dokument opprettet av Beam Report, et tekstbehandlingsverktøy som brukes til å generere, flette og post-prosess strukturerte dokumenter; inneholder dokumenttekst og oppsettinformasjon samt tagger som merker visse deler av dokumentet med metadata; hjelper til med å organisere løst strukturert informasjon, for eksempel møte notater og generell prosjektinformasjon.

Programmer som åpnes BRX filer

Om BRX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .brx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Beam Report Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.