Hoved : Filutvidelser : .bml Fil

.bml Filutvidelse

Filtype 1Bean Markup Language File

Utvikleren N/A
Kategori Web Files
Format N/A

Hva er en BML fil?

Nettsted skrevet i Bean Markup Language (BML); basert på Bean Scripting Framework (BSF), som er et sett med Java-klasser som gir skriptspråkstøtte i Java-applikasjoner.

Mer informasjon

BSF tillater .JSP filer å bli skrevet på andre språk i tillegg til Java, med tilgang til Java klassebiblioteket. BML-filer bruker BSF til å behandle Java-bønner i hendelseshåndterere og andre innebygde skript.

Programmer som åpnes BML filer
Linux
Run with an IBM or Apache server with BSF support

Filtype 2Braille 2000 Braille File

Utvikleren Computer Application Specialties Company
Kategori Text Files
Format N/A

.BML alternativnummer 2

Braille fil opprettet av Computer Application Specialties Company (CASC) Braille 2000, en tekstredigerer for braille; inneholder braille markup språk, som ligner på XML, men vises i blindskrift.

Mer informasjon

Braille 2000 konverterer stavemåter til ASCII Braille i BML-filer. XML-egenskaper, for eksempel koder, er representert som BML-egenskaper, for eksempel BML-koder. Dette gjør det mulig for blinde personer som kan lese og skrive braille for å lage braille XML-sider.

For å opprette en BML-fil i CASC Braille 2000, velg Ny → Braille File, navngi filen, velg "Braille2000 Braille File ) "fra rullegardinmenyen for filtype, og klikk OK.

For å åpne en BML-fil i CASC Braille 2000, velg Åpne → Braille File, naviger til filen og klikk Åpne.

Programmer som åpnes BML filer

Om BML filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Braille 2000 Braille File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.