Hoved : Filutvidelser : .vcf Fil

.vcf Filutvidelse

Filtype vCard File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Text and Binary

.VCF alternativnummer

En VCF-fil er et standard filformat for lagring av kontaktinformasjon for en person eller bedrift. Den inneholder vanligvis et navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen kontaktinformasjon. VCF-filer støtter også tilpassede felt, bilder og andre typer medier.

Mer informasjon

VCF-filer brukes ofte til å importere og eksportere kontakter fra adressebøker. De kan være knyttet til e-postmeldinger, som gir mottakeren en enkel måte å importere avsenderens kontaktinformasjon på.

Windows-brukere kan åpne vCards ved hjelp av det medfølgende Windows Contacts-programmet. Mac OS X-brukere kan åpne vCards med det medfølgende kontaktprogrammet. iPod- og iPhone-brukere kan laste inn vCards direkte i enhetens Applikasjoner-app. Android-brukere kan også laste inn vCards ved hjelp av kontaktprogrammet som følger med operativsystemet.

VCF-filer kan opprettes fra andre filformater. For eksempel kan .XLS eller .XLSX filer lagres som .CSV filer i Microsoft Excel, og deretter konverteres til VCF-filer ved hjelp av enkle konverteringsprogrammer, for eksempel CSV til vCard.

MERK: vCards er lagret i et tekstformat, noe som betyr at du kan se innholdet i et tekstredigeringsprogram. De kan imidlertid også inkludere en blokk med binære data, som ofte brukes til å lagre et bilde.

Programmer som åpnes VCF filer
Windows
Microsoft Outlook
Nokia PC Suite
Palm Desktop
Microsoft Outlook Express
Microsoft Windows Contacts
Beiley Handy Address Book
Fonlow IT Open Contacts
vCardOrganizer
Apowersoft Phone Manager
Android
AndroLd Contacts VCF
Apowersoft Phone Manager
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Apple Contacts
Microsoft Outlook 2016
vCardExplorer
WEB
FreshBooks

Om VCF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vcf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype vCard File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.