Hoved : Filutvidelser : .bib Fil

.bib Filutvidelse

Filtype 1Bibliography Document

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

Hva er en BIB fil?

Bibliografi lagret i ASCII tekstformat; inneholder en liste over referanser som er sitert i en artikkel, bok eller annen publikasjon.

Programmer som åpnes BIB filer

Filtype 2BibTeX Bibliography Database

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.BIB alternativnummer 2

En BIB-fil er et tekstdokument opprettet av et LaTeX-program som MiKTeX eller TeXworks. Den inneholder en liste over referanser formatert ved hjelp av BibTeX formatering. BIB-filer tillater bibliografier å bli søkt og publisert ved hjelp av standardkommandoer, og brukes ofte i kombinasjon med LaTeX ( .TEX ) dokumenter.

Mer informasjon

BIB-fil åpent i TeXworks 0.6

BibTeX-filer kan inkludere bibliografier for bøker, artikler, forskningsblanketter, tekniske rapporter etc. Eksempel BIB-filoppføring kan formateres som følger:

@BOOK {citation key, AUTHOR="Forfatternavn", TITLE="Tittel av bok", PUBLISHER = {Navn på utgiver}, ADRESS = {Plassering publisert}} BibTeX-filer kan sees og administreres på flere datasystemer, men formatering er standard på alle plattformer.

Programmer som åpnes BIB filer
Windows
TeXnicCenter
MiKTeX
Linux
JabRef
Bib2x
Pybliographer
RefTeX
Macintosh
MacroMates TextMate
BibDesk

Om BIB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bib er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype BibTeX Bibliography Database Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.